Spinningmarathon Gimmert goes Alpe d’HuZes

GEMERT – Zaterdag 4 maart heeft Gimmert goes Alpe d’HuZes een grootse spinningmarathon beleefd bij Fitland Gemert. Met maar liefst 175 verhuurde spinuren, werd er volop gespind voor het goede doel.

Wethouder Anke van Extel-van Katwijk opende met verwarmende woorden deze spinningmarathon, waarna ze met vele anderen de spinningfiets beklom. De spinninginstructeurs Anuska van der Wijst, Coen van Schijndel, Dirk Huijbers en Tom van Lieshout zorgden ervoor dat iedereen zich flink in het zweet kon werken, door virtueel de Alpe te bedwingen. Tijdens deze middag werd er ook een loterij gehouden, waarvoor de prijzen beschikbaar waren gesteld door vele ondernemers.
Deze goed georganiseerde middag werd een groot succes. De totale opbrengst was dan ook € 2086,- , wat betekend dat er ruim € 92.500,- op de teller staat voor Gimmert goes Alpe d’HuZes. Het team bedankt dan ook iedereen voor haar deelname aan deze spinningmarathon.
Gimmert goes Alpe d’HuZes zal zich de komende tijd nog op meer plaatsen laten zien en horen. Het team is ook te volgen via Facebook of op de pagina van Gimmert goes Alpe d’HuZes.