16 september 2018

Hammer nutrition

We werken sinds 2016 met Hammer Nutrition Europe, de voedingslijn voor de (ultra) duursporter die al een enorme bekendheid is onder onze sportvrienden in Amerika. Zelf ben ik een gebruiker van de sportvoeding tijdens mijn trainingen en wedstrijden.

De voeding is volledig op natuurlijke basis samengesteld. Ook sporters die veganist zijn kunnen (verschillende) producten van Hammer Nutrition kiezen bij hun inspanningen.

We hebben afspraken kunnen maken voor jullie. Door onze kortingscode te gebruiken bij de Hammer Nutrition online shop genieten jullie 15% korting op je volledige bestelling.

Dit is de code: TOPVORM

Gebruik de kortingscode bij het uitchecken op de website van www.hammernutrition.eu

Voor het gemak zijn er ook enkele Starters Pakketten samengesteld, gewoon goede pakketten met een afgestemde samenstelling voor je sport.

PERPETUEM

'Perpetuem' is een drank die bedoeld is voor evenement of trainingen die meerdere uren duren. De formule bestaat uit hoogwaardige complexe koolhydraten, GGO-vrije soja eiwit, gezonde vetten en belangrijke ondersteunende voedingsstoffen. De combinatie van koolhydraten en gezonde vetten zorgen dat deze drank langdurige energie geeft en de vetverbranding maximaal ondersteunt. Het speciale XT-eiwit voorkomt overmatige spierschade zodat ook in de laatste fases van het evenement de intensiteit kan worden vastgehouden.

 

HEED

'HEED' is het antwoord voor iedereen die zoekt naar een zeer effectieve en gezonde poedervorm van sportdrank. HEED’s subtiele smaak en formule van complexe koolhydraten wordt even snel opgenomen door het lichaam als water. Deze dorstlesser levert u consistente, duurzame energie en de elektrolyten die je nodig hebt om je tempo te blijven pushen. HEED is gemaakt met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en precies geformuleerd om zowel je prestaties als ook je gezondheid ten goede komen.

 

HAMMER GELS

De compacte glutenvrije 'Hammer Gels' – met en zonder cafeïne – komen in maar liefst 12 smaken en zijn gemakkelijk verteerbaar. Deze gels bestaan voor het merendeel uit hoogwaardige complexe koolhydraten waardoor de energie geleidelijk wordt afgegeven. Daarnaast bevatten de gels vier aminozuren die helpen om de prestatie te verbeteren en het uithoudingsvermogen te vergroten.

 

ENDUROLYTES

Een juiste aanvulling van elektrolyten voorkomt kramp en helpt je prestaties te verbeteren. Endurolytes & Endurlytes FIZZ zijn deze producten. Veel mensen denken dat een inname van elektrolyten gelijk staat aan inname van Natrium (zout) en Magnesium. Dit is zeker niet het geval. Natrium en Magnesium alléén kunnen en zullen niet effectief in je elektrolytenbehoeftes voorzien en kan meer problemen veroorzaken dan oplossen. Met Endurolytes & Endrolytes FIZZ bent u ervan verzekerd dat u alle juiste mineralen binnenkrijgt, precies in de juiste balans.

 

RECOVERITE

'Recoverite' levert koolhydraten en proteïne in een ideale 3:1 verhouding. Het zorgt voor een uitstekende glycogeensynthese en heropbouw van spierweefsel, welke de twee belangrijkste onderdelen van herstel vormen. Wat betreft koolhydraten: Recoverite bevat alleen maltodextrine, een complex koolhydraat met een hoge glycemische index om een snel metabolisme te waarborgen. In tegenstelling tot de meeste herstelproducten, die enkelvoudige suikers bevatten, zorgt maltodextrine voor een grote hoeveelheid gemakkelijk verteerbare koolhydraten die zich snel aanpassen. Dit is essentieel voor het voorkomen van maagpijn en bevordert een volledig, efficiënt herstel van spierglycogeen. Recoverite bevat alleen weiproteïne isolaat, wat nagenoeg vet- en lactosevrij is en het hoogste percentage aan proteïne oplevert. Voor de heropbouw van droge spiermassa en ondersteuning van het immuunsysteem heeft weiproteïne geen gelijke en is zij simpelweg de puurste vorm van verkrijgbare weiproteïne. Daarnaast bevat iedere portie van Recoverite drie gram l-glutamine die het herstel een flinke boost geven.